Blog

Bella Baby Happy pelenka teszt

Bevallom őszintén, hogy amikor elkezdtem blogolni, reménykedtem, hogy majd nekem is lesz esélyem terméktesztelésre majd egyszer! 🙂


Meg is érkezett az első felkérésem, a Bella Baby Happy pelenkáról és törlőkendőről fogok írni most.
Sajnos mi nem éltünk sokáig a fiúkkal Magyarországon, így nem volt esélyem még kipróbálni a márkát. Már szemezgettem vele a Brendon webshopjában, de valahogy sosem jutottam el a rendelésig.
Nem voltak hatalmas elvárásaim a pelenkával szemben, őszintén szólva másfél év alatt talán egyedül a nadrág pelenkás Pampers vált be egyedül nekünk, de az sem tökéletes, mert olyan gyenge a két oldala, hogy állandóan szétszakad, amikor feladom a fiúkra. Otthon próbáltunk Liberot, Dm és Rossmann saját márkás pelust illetve Pamperst. Itt kint megismerkedtem a Huggiessal, Aldi, Lidl és Asda (Little Angels) saját márkás pelusaival, illetve a Tesco Babyvel. Úgy igazán egyik sem vált be, de az igazsághoz hozzá tartozik az is, hogy a fiúk napi 1-1.5 liter folyadékot megisznak, tehát nincs könnyű dolga egy pelenkának sem ☺

Mint a képen is látható, egy hatalmas csomagot kaptam a cégtől. Hatos méretű pelust, két fajta törlőkendőt, baba fülpiszkálót és vízhatlan pelenkázó alátétet.
A fülpiszkálót és a pelenkázó alátétet félretettem a babának, a másik két dologra viszont egyből rávetettem magam.

Mind a pelenka, és a törlőkendő nagyon kellemes csalódás volt. A két törlőkendő közül a tejes-mézes vált a kedvencemmé, hatalmas csalódás számomra, hogy Angliában nem forgalmazzák és csak ezt az egy csomagot tudtam elhasználni. Isteni az illata, nagy méretű és nagyon puha! Kevés is elég belőle, nagyon sokáig tudtuk használni. A másik, selyemproteint és pamut kivonatot tartalmazó kendő is tetszett, kellemesen frissítő, tökéletes annak, aki a visszafogottabb illatokat kedveli.

A pelenka nagyon bevált, nem gondoltam volna, hogy ennyi ideig bírni fogja a fiúkon átázás nélkül! Napközben 5-6 órán keresztül rajtuk volt, mielőtt már látszódott rajta, hogy nagyon tele van pisivel. Sosem ázott át, egyszer sem volt vele semmilyen balesetünk. Éjszakára én mindig két pelust adok a fiúkra, mivel lefekvesnél megisznak 300 ml tejet, éjszaka kb 100 ml vizet, és hajnalban még egy cumisüveg tejet kelés előtt nem sokkal, tehát ehhez egy pelus sajnos nem elég.Már így csinálom 5-6 hónapos koruk óta, és mindenkinek javaslom, aki nem szeretné éjszaka felkelteni a gyerkőcőt a pelenka cserével. Alul a sima tépőzáras van, felülre pedig egy felhúzhatós nadrágpelust kapnak. A Bella Baby Happy és a Pampers hibátlan kombó volt, minden reggel szárazon ébredtek, nem áztak át, pedig például a Tesco Baby és Pampers kombinációval nagyon sok balesetünk volt-van.

Az egyetlen kritika, amit mondanék, az az, hogy a két tépőzár lehetne hosszabb is. Tudom, hogy nem minden baba olyan pufi, mint az enyémek ☺, de talán ezen jó lenne javítani. Illetve hiányolom a nadrágpelenkát a kínálatból, mivel tényleg kiváló minőségűek a pelenkák, és jó lenne nagyobb, mozgékonyabb gyerekeknek.

Hatalmas pozitívum számomra, hogy van koraszülött pelusuk, ráadásul zöld tea kivonatos! Illetve, hogy nagyon sok féle kiszerelés van, például a Mall.hu-n láttam 288 darabosat is, ha esetleg valaki szereti egyszerre beszerezni havi adagot.

A márka termékeit a következő helyeken lehet megvenni:
• Honlapjukon (bella4you.hu)
• Brendonban (jelenleg hatalmas akciók vannak a pelenkákra!)
• Auchanben
• Mall.hu honlapján

Illetve pár, kisebbwebshopban, bolt kínálatában is láttam elszórva 1-1 terméket.

Ár-érték aránya kíváló! Próbáltam összehasonlítani a többi pelenka árával, de nagyon vegyesek lettek az eredmények. Van, amiből ez a márka olcsóbb volt, van amiből picit drágább. Ezért is érdemes most kipróbálni, mert láttam, hogy a Brendon honlapján nagy akció van a legtöbb Bella Baby Happy termékre.

Összességében nagyon pozitív csalódás volt számomra ez a márka, sajnálom, hogy itt kint nem lehet venni. Őszintén ajánlom minden anyának, egy próbát mindenképpen megérnek!

A cégnek pedig köszönöm a termékeket és a bizalmat!

1 thought on “Bella Baby Happy pelenka teszt

  1. Akárki akármit mond,a lidis,pennys,aldis,dm,és a rossmannos pelusok a legjobbak. Pampers sz@r,nekem a fiam folyton elázott tőle..li ero szintén. De kinek mi a jó. Pont.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *